PRX-T33

Face It tilbyr alt innen hudpleie og kosmetisk medisinsk behandling.

Beskrivelse

PRX-T33

PRX-T33 «The Art of Anti-ageing»

PRX-T33 har tatt markedet med storm internasjonalt og er en helt ny hybrid behandling mellom kjemisk peeling og injeksjonsbehandling som umiddelbart gir resultater uten lang nedetid som assosieres med disse behandlingene. PRX-T33 er en nålefri biorevitaliserende behandling.

Med få eller ingen bivirkninger skapes optimal hudhelse - glans, vitalitet, glatt hudtone, fylde, fasthet og dyp hydrering. Ikke rart behandlingen raskt har blitt utrolig populær! Til tross for de potente ingrediensene (33% TCA, hydrogenperoksid og kojic acid), produserer PRX-T33 ikke uønskede bivirkninger som flassing og/eller lyssensitiv hud.

Hvem passer behandlingen for?

Behandlingen er egnet for alle hudtyper, aldre og årstider. PRX-T33 forebygger aldring, bevarer kvaliteten og funksjonene i huden. Regelmessig vedlikehold gir optimale forhold for å opprettholde den beste hudkvaliteten under hudkronologisk aldring.

PRX-T33 har korrigerende egenskaper for å gjenopprette hvor tidens tann har satt sitt preg. Reduserer rynker / linjer, gi fylde, fuktighet/fasthet, minimere pigmenteringer, etc. Kan brukes som en enkelt behandling og/eller i kombinasjon med andre behandlinger som Microneedling/dermapen, Injeksjonsbehandlinger som mesoterapi, Restylane eller Profhilo, etc.

Kur à 4 behandlinger anbefales, men kan også gjøres som en enkeltstående behandling for å gi huden en boost. PRX-T33 kan benyttes for behandling av huden på ansikt, hals, decollete, hender og kropp og utføres av våre autoriserte helsepersonell.

Hvordan utføres behandlingen?

PRX-T33 er en quick fix behandling der huden renses og PRX-T33 påføres områdene som skal behandles I ett eller flere lag med et jevnt og fast trykk som øker opptak og effekten av de aktive ingrediensene slik at de penetrere ned i dypere lag av huden.

Hvordan oppleves behandlingen?

Under applikering av PRX-T33 kan du kjenne lett svie og varme i huden, men de fleste opplever ikke behandlingen som ubehagelig. Behandlingen avsluttes med påføring av pleiende krem og ev en avkjølende cryomaske som gjør at kriblingen raskt avtar. Du får med etterbehandlingskrem for postbehandling de første dagene etter behandlingen din. Da behandlingen ikke har nedetid kan du gå dirkete tilbake til normal aktivitet etter behandling. Viktig at du følger etterbehandlingsrådene og bruker spf daglig etter din behandling. Forut for behandlingen kan du trappe ned bruken av retinol eller kraftig fruktsyreprodukter i 3-7 dager for å unngå irritasjon eller flassing.

No items found.
PRXT-T33 ansikt
60
min
kr
3100
Fra kr
3100
Fra kr
3100
pr time
PRX-T33 ansikt + hals
75
min
kr
3900
Fra kr
3900
Fra kr
3900
pr time
PRX-T33 ansikt, hals og decollete
90
min
kr
4900
Fra kr
4900
Fra kr
4900
pr time
PRX-T33 kropp
75
min
kr
4900
Fra kr
4900
Fra kr
4900
pr time
PRX-T33 hender
kr
2500
Fra kr
2500
Fra kr
2500
pr time

Lurer du på noe?

Kontakt oss!

Bestill time!

Klikk på linken under for å bestille time