Hva er mesoterapi?

Pris
kr
Besrkivelse

En effektiv rynkereduserende behandling som revitaliserer huden gjennom mange små injeksjoner. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, peptider, co-enzymer, mineraler og antioksidanter som stimulerer hudens fornyelse av bla. kollagen.

Mesoterapi brukes for å behandle:

  • tørr, slapp og uelastisk hud,
  • rynker, grov
  • ujevn hudtone
  • solskader
  • akne-arr

Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende. Vanlige områder vi behandler er ansikt, hals, décollete, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben og mage.

Behandlingen gjøres med en meget tynn nål som gir små, lette stikk i hudens overflate. Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens produksjon av kollagen som gjør huden fastere. Huden får fornyet styrke og glød, rynker reduseres og den optimale fuktbalanse gjenopprettes.

Effekten kan ses umiddelbart etter en behandling, men effekten vises best 1-2 uker etter behandlingen. Vi anbefaler å gjennomføre minimum 3-4 behandlinger, da dette kan gi en mer langvarig rynkereduserende effekt i huden. På lik linje som hyaluronsyrefillere og botox er mesoterapi ikke en permanent behandling så behandling må gjentas regelmessig for å opprettholde resultatet.

Mesoterapi kan med fordel kombineres med andre behandlingsformer for optimal age-management effekt; kjemiske peelinger, kremprogram, microneedling (SkinPen), spesialmasker, Restylane, Botox mm.

Behandlingen kan utføres på alle hudtyper, med unntak av personer med autoimmune sykdommer eller dersom det er en kjent allergi overfor hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller med betennelser i huden eller ved hyperallergi.

Som med andre kosmetiskmedisinske filler behandlinger må du ta høyde for at det vanligvis kan gå 2-3 dager hvor huden er rød, og du kan få små blåmerker samt noe hevelse. Har du en sensitiv hud, eller lett for å få blåmerker kan til tilhelingsprosessen ta ytterlige tid. Du kan fint bruke mineralmake-up for å dekke dette, spør oss hva vi anbefaler etter behandling. Generelt er det lite nedetid med denne behandlingen og du kan gå rett tilbake på jobb. Du kan være i lett sportslig aktivitet også på behandlingsdagen, men tøffe treningsøkter og soling skal ikke gjøres etter denne behandlingen.

Priser/behandlingsområder;

  • Mesoterapi injeksjon ansikt/hals kr 2500,-
  • Mesoterapi injeksjon ansikt/hals/decollete 3500,-
  • Mesoterapi injeksjon ansikt/hals + 1 fokusområde kr 3500,-

Andre kombinasjonsbehandlinger kommer ev i tillegg.

No items found.