IPRF

Pris
kr
Besrkivelse

PRF – verdens mest avanserte hudpleieteknologi

Kroppen vår er verdens mest avanserte maskineri!

Den har en enestående evne til å beskytte og reparere seg selv. Det finnes ingen ingredienser, maskiner eller teknologi som like effektivt reparerer skade i din kropp. 

Dine stamceller er unike for deg,  akkurat som ditt fingeravtrykk. Stamceller er individuelle unike celler som er ansvarlige for reparasjon av skade og vedlikehold av vev i kroppen. Stamceller omgjøres til hvilke som helst andre celler ved behov. Ved hjelp av dine stamceller repareres dine skader effektivt. Dette kan vi nå dra nytte av ved at vi introduserer IPRF, vedens mest avanserte hudpleieteknologi.

Scandinavian Beauty´s IPRF gir veldokumenterte resultater ved hjelp av dine egne stamceller kombinert med godt kjente teknikker.

Denne behandlingen er i følge International Association of Physicians in Esthetic Medicine og American Society of Plastic Surgeons den raskest voksende estetiske behandlingen i USA. Denne teknikken benytter vi i våre klinikker, under kyndig veiledning av verdens fremste ekspert på området, Dr. Richard Miron.

Hva skjer i huden når den eldes?

Vi skal alle oppleve aldring av huden. Dette er en degenerativ prosess forårsaket av kronologisk og miljømessig påvirkning. Linjer, rynker og tap av elastisitet indikerer endringer i den dermale strukturen av huden. Når viktige strukturelle fibre som kollagen og elastin, reduseres, endres eller skades, forårsaker dette endringer i huden.

  • Tap av fasthet og elastisitet i huden
  • Fine linjer og rynker
  • Uregelmessig pigmentering og struktur
  • Forstørrede porer
  • Tørr hud
  • Tap av volum i ansiktet

Hvordan virker IPRF på huden?

En av kroppens unike funksjoner et at den hele tiden utvikler nye stamceller, som stå parat til å reparere skade i kroppen vår. IPRF er en ny metode som skiller ut disse potente stamcellene fra blodet for å stimulere huden vår til reparasjon og fornyelse.

Med en enkel blodprøve kan en konsentrasjon av stamceller fra ditt eget blod samles opp og brukes til å stimulere og behandle huden din for å oppnå enestående resultater.

Enkelt, effektivt og 100% naturlig

· 300% økning i produksjonen av elastiske fibre

· Signifikant forbedring av hudvolum og elastisitet

· Oppstrammende egenskaper og vesentlig reduksjon i rynkedybde

· Behandler akne-arrdannelse

· Minimalt invasiv

· Nedetid på mindre enn 24 timer

· Forbedrer hudtekstur og hudtone

· Ingen kjemikalier eller tilsetningsstoffer


IPRF er den nye signaturbehandlingen hos Scandinavian Beauty. 

IPRF er en ny metode som skiller ut disse potente næringsstoffene og vekstfaktorene fra blodet for å stimulere vårt største organ, huden vår, til reparasjon og fornyelse. Ved å bruke pasientens eget blodplasma får vi den reneste og mest naturlige formen for vekstfaktor som er mulig. Dette uten tilsetning av kjemiske og syntetiske virkestoffer. Hvorfor? For å tilby en helt naturlig, trygg og effektfull hudbehandling ved å ta i bruk vårt eget unike maskineri som er noe huden din kjenner igjen og responderer godt på. 

PRF (Platelet Rich Fibrin) - overtar for PRP

I den siste tiden har PRF (Platelet Rich Fibrin) tatt mer og mer over for PRP, også kalt “Draculabehandlingen”. Det er en vesentlig forskjell på disse behandlingene som gjør at man sier at PRF er andre generasjons blodplasma-behandling.

Både PRP og PRF utføres ved at man tar en blodprøve av pasienten, før man sentrifugerer blodet i en viss hastighet og tid. Blodet skiller seg, slik at man sitter igjen med et plasma (blodserum) med de stoffene i blodet man ønsker å injisere tilbake i huden for å oppnå ønsket regenererende effekt. PRP og PRF sentrifugeres ulikt, og forskerne har dokumentert at PRF har mer enn 3 ganger bedre effekt.

PRF Q&A

1. Hva er PRF?

PRF står for “Platelet Rich Fibrin” og er den mest teknologisk avanserte, sikreste og mest effektive behandlingen for hudforyngelse og hårtap tilgjengelig i dag. Ved å introdusere kroppens egne blodplater tilbake i ansiktet og hodebunnen, styrkes det eksisterende vevet til effektivt og naturlig å regenerere tapt vev på grunn av aldring, uten bruk av tilsatte kjemikalier eller biprodukter.

2. Hvordan lager man PRF?

Selve prosedyren gjennomføres ved at man tar en blodprøve som settes inn i en spesialbygget sentrifuge. Denne sentrifugen sørger for både å bevare stamcellene i blodet skånsomt under sentrifugering, men vinkelen på glassene gjør at man også mer effektivt kan skille ut de mest potente stoffene i blodet. Dermed får man etter få minutters sentrifugering en gjennomsiktig “supervæske” full av potente stamceller og vekstfaktorer som igjen trekkes ut av glassene med en sprøyte, før dette injiseres i de delene av huden man ønsker å behandle.

3. Hva er forskjellen mellom PRF og PRP?

Den største grunnen til at PRF er mer enn 3 ganger mer effektiv enn PRP, er at PRF frigjør flere vekstfaktorer over tid, noe som betyr at PRF fortsetter å jobbe for deg selv etter at prosedyren er gjort. Dette gjør at resultatene både er mer potenet rett etter behandlingen, men også gir mer langvarige effekter. Selve behandlingen tar i tillegg kortere tid og krever mindre blod for å få frem “supervæsken” PRF.

4. Hva skiller PRF fra ordinære behandlingsmetoder?

Effekten av PRF gjør behandlingen overlegen sammenlignet med menneskeskapte produkter for bruk i hudpleiebehandlinger. Ved å bruke pasientens eget blodplasma får vi den reneste og mest naturlige formen for vekstfaktor som er mulig for hver enkelt. Dette gir eksepsjonelle resultater ved behandling av aldring, akne-arrdannelse, hudfarge og tekstur.

PRF-behandlingene gir et mer langvarige resultater, da de fortsetter å frigjøre vekstfaktorer over tid.

5. Hva er vekstfaktorer og EGF?

EGF står for Epidermal Growth Factor, eller epidermal vekstfaktor på norsk. Dette er en type protein som finnes naturlig i huden. Hovedoppgaven til vekstfaktoren er å reparere skadet hud og promotere hudcellevekst gjennom å stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Ettersom man eldes, produserer kroppen mindre vekstfaktor, samtidig som kollagenproduksjonen også reduseres. Konsekvensen av dette er en tynnere og mindre smidig hud, og følgelig også rynker, fine linjer og slapp hud.

Vekstfaktorer fremstilles på laboratorier og brukes utbredt i hudpleiebehandlinger og -produkter, med gode resultater. Ved PRF benyttes dine egne vekstfaktorer, og dermed blir effekten også mye bedre.

6. Er behandlingen smertefull?

PRF er i utgangspunktet ikke smertefull, men kan sammenlignes med Botox-injeksjoner. Man vil kjenne et stikk i huden, og alle vil ha tilbud om å få en lokalbedøvende krem som gjør behandlingen helt smertefri. Dette er som regel ikke nødvendig, men alltid et tilbud til de som ønsker det.

7. Hvordan forynger PRF huden?

Når huden skal gro, trenger den visse proteiner og vekstfaktorer som stimulerer helbredelse. Disse finnes naturlig i menneskekroppen. PRF-metoden produserer opptil 6-8 ganger flere regenerative (fornyende) celler sammenlignet med fullblod. Det betyr flere vekstfaktorer, flere måter å bekjempe infeksjoner og redusert smerte etter operasjonen ved å bruke det som finnes naturlig i kroppen.

8. Hvor lenge varer behandlingen?

Hele behandlingen tar en time fra man kommer inn døren til man går ut igjen. Behandlingen foregår i fire steg:

1. Blodprøve og sentrifugering

2. PRF injeksjoner

3. PRF micro-needling

4. Reduksjon av rødhet og nedetid ved hjelp av maske og hudpleieprodukter

Når behandlingen er gjennomført, skal man bruke produkter hjemme på daglig basis som ytterligere stimulerer hudfornyelsen.


9. Er behandlingen sikker og trygg?

Ja, behandlingen er helt naturlig og 100% trygg å gjennomføre, uten tilsetning av kjemiske stoffer.


10. Hvor lenge varer effekten av PRF-behandlingen?

For å oppnå optimal effekt må man først gang gjennomføre 3-4 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom. Deretter kan man vedlikeholde huden med en behandling med 6 måneders mellomrom.


11. Hvilken alder passer PRF for?

30 anbefalt, men huden endres fra du er 25 så….

Kilder:

International Association of Physicians in Esthetic Medicine - https://iapam.com/

American Society of Plastic Surgeons - https://www.plasticsurgery.org/

No items found.