Profhilo Body

Pris
kr
11 000
Besrkivelse

Profhilo Body er en estetisk injeksjonsbehandling med klinisk dokumentert effekt. Den er basert på hyaluronsyre som gjenoppretter elastisiteten, samtidig som hudtonen og fastheten i huden forbedres, slik at du kan opprettholde et ungdommelig utseende.

En av de vanligste utfordringene er slapp hud rundt mageområdet og på innsiden av overarmene. Magen kan særlig bli påvirket under graviditet, etter vekttap etc. og dette påvirker det visuelle uttrykk. Derfor tilbyr vi Profhilo® Body-behandlinger hos oss.

Andre områder som kan behandles med Profhilo body er decolletage/bryst, innside lår, huden rundt knærne og det kan ha en hvis forbedring va strekkmerker på kroppen.

Profhilo Body er en fullstendig protokoll som kombinerer behandling med injeksjoner, som utføres i klinikken, med kosmetiske behandlinger som utføres etter den estetiske behandlingen og deretter hjemme av pasienten som vedlikeholdsbehandling.

En innledende syklus med to behandlingsøkter med et 30-dagers intervall anbefales, etterfulgt av vedlikeholdsbehandling etter 6-12 mnd.

En Profhilo® Body-behandling inkluderer Profhilo® Figura body patches og Profhilo® Figura body lotion. Profhilo® Figura body patches er en beroligende og fuktgivende behandling. Plasteret er sterilt, noe som gjør at produktet kan brukes på behandlet hud, som rett etter estetiske behandlinger.

Profhilo® Figura body lotion er en multiaktiv remodellerende krem. Gir oppstramming, elastisitet og dyp hydrering. Nærende med en silkeaktig konsistens som trekker raskt inn i huden. Dermatologisk testet på sensitiv hud.

Profhilokur 2 x enekltområde (eks liten mage) fra kr 11 000,-

Profhilokur 2 x dobbeltområde (eks armer) fra kr 17 000,-

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Profhilo body forblir i huden i omtrent 28 dager. Produktet virker ved at det sakte frigjør hyaluronsyre og i løpet av denne tiden aktiveres fire forskjellige typer kollagen og elastin. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder. Resultatet varer i omtrent 6 måneder, deretter vil tiden være inne for en oppfølgingsbehandling. Som en del av din konsultasjon og behandlingsplan tas det bilder før, underveis og etter en kur med Profhilo Body. Avhengig av hudkvaliteten kan det være gunstig å kombinere Profhilo Body med andre estetisk medisinske behandlinger for optimalt resultat. Din behandler kan veilede deg på hva som vil være best for deg.

No items found.