Restylane 1,0 ml

Pris
kr
4200
Besrkivelse

Iblant kan den beste skjønnhetsbehandlingen være en enkel injeksjon som glatter ut rynker og folder.

Restylane behandling brukes til å fylle opp linjer og rynker i ansiktet. Behandlet pasient får et umiddelbart resultat og mer naturlig, glattere utseende, synligere yngre i løpet av kort behandling.

Behandlingen skreddersys til dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart. Restylane er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer eller påvirker ansiktsuttrykk og mimikk. Det er utført over ti millioner behandlinger med Restylane på verdensbasis.

Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest. Det er også minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner.

Face It Medical tilbyr flere ulike typer Restylane, ut fra ønsket resultat. Restylane benyttes for behandling av linjer, rynker og for økt volum/fylde. Bedøvelsekrem er inkludert i prisen. Fra 0,5 ml til 1 ml.

No items found.