Ny behandling!

Vi tilbyr når PRP-behandlinger

PRP - Platelet-rich plasma

Hudfornyelse ved bruk av ditt eget blod!

Regenlab® PRP (Platelet rich plasma)

PRP står for Platelet Rich Plasma og er en behandling hvor man skiller ut plasma og blodplater fra ditt eget blod. Konsentratet inneholder et høyt antall proteiner som fungerer som vekstfaktorer for kroppens vev og celler. Disse vekstfaktorene er viktige for immunforsvaret ditt, de reparerer skade, demper betennelser og bidrar til utvikling av nytt vev. Dette blir så injisert i området som skal behandles for å øke kroppens medfødte evne til å regenerere ulike typer vev.

PRP er 100% naturlig og har ingen bivirkninger, ingen komplikasjoner og har minimalt med nedetid.

PRP har blitt brukt siden 70 tallet, hvor man begynte å bruke det i forbindelse med operasjoner for å redusere tilhelingstiden på sår. Innenfor det estetiske fikk behandlingen ekstra oppmerksomhet etter at Kim Kardashian la ut et bilde av seg selv, i 2013, hvor hun hadde fått en såkalt ‘’Vampire facelift’’.

PRP-behandlingen er svært vanlig bl.a. i England, og blant anti-aldrende behandlinger verden over er det PRP som vokser mest. Årsaken er selvsagt at den gir effekt, men først og fremst at den er 100% naturlig. Kunstige stoffer, syntetiske fillere eller animalske produkter benyttes ikke.

Hva kan PRP hjelpe mot?

PRP behandling har ofte god effekt på behandling mot hårtap, rynker/fine linjer, aknearr, kråkeføtter rundt øynene, rynker rundt munnen, nasolabiale folder (rynker mellom nese og munnvikene), tynn, slapp og dehydrert hud. I tillegg har den god effekt på slapp hud/blå ringer under øynene, noe som er veldig vanskelig å behandle med andre behandlingsmetoder.

Behandlingen kan:

  • Redusere rynker og linjer
  • Normalisere hudfarge (pigmenter)
  • Redusere porer
  • Forebygge hårtap og øke tykkelsen og vekst
  • Øke tykkelse og elastisitet på huden
  • Redusere poser under øynene
  • Stramme opp huden

Videre har Regenlab® et produkt som kombinerer PRP med hyaluronsyre, kalt Cellular Matrix.

Denne kan brukes for behandling på hud og vil, i tillegg til virkningen av PRP, sørge for mere plump, bedre hydrert hud og er perfekt til bruk under øynene, nasolabia, aknearr og rynker. Du vil få et mere umiddelbart resultat med Cellular Matrix.

Hvem egner behandlingen seg for?

Behandlingen egner seg for alle mellom 18 – 100, uansett hudtype. Kreftpasienter/pasienter med krefthistorie, gravide og blødere anbefales ikke å behandles med PRP. Pasienter med sykdom anbefales å bli friske før man gjør behandlingen. Dersom du tar medisiner daglig anbefaler vi at du booker en konsultasjon før din første behandling for å gi deg en tilbakemelding på om dette er beste behandlingsvalg for din hud.

Vi har som mål å være pionerer innen estetisk medisinsk hudbehandling, og vi kan kombinere PRP behandling med dermapen, mesoterapi eller injisere PRP ved hjelp av mesogun som gir rask og mindre smertefull injeksjon av PRP. For raskere resultat av din PRP behandling kan den kombineres med bruk av fillere for umiddelbare resultater, kombinasjonen anbefales der det er behov for å erstatte tapt volum og kontur i ansiktet.

Ved micro-needling (dermapen) lager vi små, mikroskopiske kanaler i huden. Kanalene er ikke arrdannende og stimulerer hudens viktigste bindvevsceller (fibroblaser) slik at disse produserer mer kollagen og elastin.

Mikrokanalene går gjennom overhuden (epidermis), og ned i lærhuden (dermis) der fibroblastene ligger. Nålehodet gjør det mulig å injisere jevnt over hele hudpartiet og i optimal dybde. Resultatet er maksimal nydannelse av vev.

MER INFORMASJON:

Hvordan foregår PRP-behandlingen?

6 - 10 ml blod tappes fra pasienten på et vakuumfylt rør. Røret blir så sentrifugert i 5 min og plasmaen tappes over på en sprøyte. Regenlab har et lukket rørsystem som gjør behandlingen trygg og hygienisk for deg som pasient.

Da sitter man igjen med vekstfaktorer, næringsstoffer og hormoner, klar til bruk på ønsket område. Plasmaen injiseres alene eller i kombinasjon med hyaluronsyre filler dersom man ønsker å tilføre litt mer volum under huden. Det kan påføres en bedøvende krem i forkant av behandlingen for de som ønsker å kjenne minst mulig, men vi anbefaler behandling uten bedøvelse for optimal effekt.

Etter PRP-behandlingen er det viktig å ikke vaske huden, påføre sminke eller svette (trening eller badstue) ut dagen. Dette for å få best mulig effekt av behandlingen. Anbefalt behandlingsforløp er 3 behandlinger med 3-4 ukers mellomrom.

Hva kan du forvente?

Med Cellular Matrix vil du få et umiddelbart resultat, grunnet hyaluronsyren. Vanlig PRP tar litt lengre tid før det begynner å virke, rundt 2-3 måneder. Plasma cellene vil virke reparerende på skadet vev, øke produksjon av kollagen og elastin, optimalisere arrvev, angripe pigmenter og skru klokken tilbake noen år for kvaliteten på hud og hår. Resultatet er 100% naturlig og produktet er trygt å bruke.

Med Cellular Matrix vil du få et umiddelbart resultat, grunnet hyaluronsyren. PRP tar noen dager før det begynner å virke. Etter 2-3 måneder vil man kunne se tydelige resultater. Behandlingen har en større effekt på vevets struktur og varer lengre, enn vanlige produkter som brukes i dag. Resultatet er 100% naturlig og produktet er trygt å bruke.

Blåmerker kan oppstå (som følge av at man treffer et blodkar) men det vil forsvinne etter 7-14 dager. Rødhet i huden vil, hos de fleste, forsvinne etter noen timer og hevelse etter 24-48 timer.

For vedlikehold, anbefales 1-2 injeksjoner i året.

Blåmerker kan oppstå (som følge av at man treffer et blodkar) men det vil forsvinne etter 7-14 dager. Rødhet i huden vil, hos de fleste, forsvinne etter noen timer og hevelse etter 24-48 timer.

For vedlikehold, anbefales 1-2 injeksjoner i året.

Bestill time nå!

...

Siste nytt