Generelle råd for deg som ønsker dypere medisinsk behandling av din hud

Pris
kr
Besrkivelse

Ønsker du en dypere fornyelse av huden din anbefaler vi at du forbehandler huden din med et hjemmeprogram med bla retinol i 4-6 uker forut for valgte medisinske behandling slik at din hud bedre tolerer behandlingen og for at ditt resultat skal bli så bra som mulig. Forbehandlingen avsluttes 1 uke før peel og påbegynnes igjen etter at huden har roet seg ned og sluttet å flasse.

Det er viktig at du opplyser din behandler om andre behandlinger du har eller planlegger å utføre forut for din behandling og om andre sykdommer og medisinbruk slik at riktig behandling velges til din hud. Etter en behandling er det viktig at du følger alle etterbehandlingsråd og benytter de produkter som skal til for at huden heles og beskyttes godt. Den nye huden som kommer frem etter flassing er veldig sensitiv for sol, friksjon og kulde/varme og må beskyttes daglig med nok fuktighet og SPF 50.

Dersom du får utført en medisinsk behandling av din hud skal du unngå aktiviteter som øker blodsirkulasjonen i minimum 48 timer slik at huden får tid til å roe seg ned og nyttiggjøre seg de produkter vi har tilført huden din for optimalt resultat og uten forlenget nedetid.

Skal du kombinere forskjellige hudbehandlinger skal alltid peel, needling, generell hudpleiebehandling utføres først og mesoterapi/injeksjoner til sist slik at mesococktail/filler absorberes der vi ønske den skal virke i vevet.

Avhengig av hudtype og kosttilskudd/medisinbruk vil det være litt nedetid etter injeksjonsbehandling. Hos enkelte kan det oppstå helt ufarlige blåmerker etter behandling, disse kan enkelt dekkes med mineralmake-up. Vi vil allikevel anbefale å utføre en injeksjonsbehandling minimum 2 uker før en spesialanledning da disse behandlingene peeker etter 7-14 dager og dersom det er behov for en korreksjon kan dette utføres innenfor en tidsramme som gjør at huden din tar seg best mulig ut. Etter en restylane eller botox behandlig setter vi opp en kontroll etter 14 dager og vurderer om det er behov for en korreksjon da det kan oppstå hevelse i forbindelse med behandling.

Kombinasjonsbehandlinger som en kur (vanligvis 3-4 behandlinger over noen måneders tid) gir optimalt resultat. Våre terapeuter kombinerer hjemmeprogram med kjemiske peelinger, microneedling, mesoterapi, restylane og botox for hudfornyelse, utjevning av pigmentflekker, kollagenstimulering, oppstramming av hud, reduksjon av porer og arr, volum, glød og fuktighet. Vi kan også behandle områder på kropp, for eksempel armer, ben, mage, bryst, bikiniområdet, under armer.

Dersom du ønsker en quickfix behandling som gir deg optimale resultater uten nedetid anbefaler vi en kombinasjon av fruktsyrepeeling sammen med intraceuticals oksygenbehandling.

Vi anbefaler vår Face It Party Fix Facial eller Face It Anti-Age Complete på det varmeste.

Ønsker du en uforpliktende konsultasjon hos vår kosmetiske sykepleier eller autorisert helsesekretær/kosmetisk medisinske hudterapeut er du hjertelig velkommen til oss.

Besøk gjerne vår instagram konto der vi har delt før og etterbehandlingsbilder av våre modeller.

No items found.

Face It har endret navn til Eger Clinic Sandvika

Vi har fått nytt navn, endret nettsidene våre og flyttet 25 meter i Claude Monets Allè  20. Vi heter nå Eger Clinic Sandvika

Gå til vår nye nettside