Om oss

Fra og med 01.06.2021 ble Face It en del av Scandinavian Beauty AS

Face It hvem er vi?

Face It ble etablert i 1999 og åpent sin første klinikk i Frognerveien, og i 2004 ble Face It klinikk Sandvika etablert.

Face It har i alle år jobbet målrettet med å utvikle et helhetlig kvalitetskonsept innenfor hudpleie, negldesign, fotpleie og kosmetisk medisinsk behandling. Vår behandlingsmeny tilpasses sesonger og trender og vi skreddersyr en behandlingsplan som passer dine spesifikke behov. Vi jobber resultatorientert med alle hudproblemer men utfører også velværebehandlinger fra topp til tå dersom du trenger total avslapning og ny energi. Vi har i dag nærmere 10 dyktige medarbeidere ved vår avdeling i Sandvika.

Face It eies av Scandinavian Beauty AS.

Face It Klinikk /Face It Medical

I vår klinikk er det en hyggelig og varm atmosfære der du kan slappe av i trygge hender. Våre terapeuter er under kontinuerlig faglig utvikling og går igjennom kvalitetsprogram som gjør at du møter trygghet og kompetansesterke terapeuter til enhver tid. Vårt team består av hud- og kroppsterapeuter, kosmetisk sykepleier, autoriserte fotterapeuter, og autorisert helsesekretær/kosmetisk medisinsk hudterapeut samt negldesignere. Vår klinikk samarbeider med leger i Oslo og Bærum så du kan være trygg på at du til enhver tid får best mulig tverrfaglig behandling.

Vår klinikksjef har over 23 års fartstid i bransjen og har bla bakgrunn som fagansvarlig lærer/spa avdelingsleder ved Hudpleieakademiet AS i tillegg til internasjonal arbeidserfaring innen hudpleie og spabransjen.

Fra og med 01.06.2021 ble Face It en del av Scandinavian Beauty AS

Scandinavian Beauty er en norsk hudpleieklinikk kjede som skiller seg fra mer tradisjonelle hudpleieklinikker. Scandinavian Beauty står for kompromissløs kvalitet med nøye utvalgte produkter og behandlinger.

Scandinavian beauty handler om et noe enklere og mer naturlig hudpleieregime. Vi tror ikke på overbehandling eller overdreven bruk av produkter som forskning sier kan skade huden din på sikt. Vi tror på den rene naturlige skjønnheten, med rene effektive produkter - Scandinavian beauty!

Med oss i selskapet har vi ca 100 hudpleieterapeuter, kosmetiske sykepleiere, hudlege og vårt internasjonalt anerkjente Advisory Board.

På våre sider www.scandinavianbeauty.no  kan man kjøpe sertifiserte hudpleieprodukter, bestille behandlinger eller lære hvordan man best mulig kan ta vare på kroppen og huden sin. Våre eksperter vil hele tiden være digitalt tilgjengelig for å gi deg personlige råd og tips.

Scandinavian Beauty vil i Premium segmentet tilby sømløse opplevelser mellom nett og klinikk og være relevante for våre kunder på alle plattformer.

Våre ansatte

Face It har endret navn til Eger Clinic Sandvika

Vi har fått nytt navn, endret nettsidene våre og flyttet 25 meter i Claude Monets Allè  20. Vi heter nå Eger Clinic Sandvika

Gå til vår nye nettside